Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Dubrovački GOŠK sutra gostuje u Ivanbegovini

Podijeli sa prijateljima!

IMG 2325

U proteklom tjednu nogometaši Kamena odigrali su dvije utakamice i ostvarili polovičan rezultat. U subotu pobjeda protiv izvrsnog Neretvanca iz Opuzena, a u srijedu poraz protiv Omiša na gostujućem terenu. Sutra nas očekuje još jedno domaćinstvo protiv nogometaša GOŠK- Dubrovnik 1919. 

 

Kamen ima velikog razloga za optimizam. Osim što je tradicionalno jak na domaćem terenu ni gosti iz Dubrovnika nemaju previše bodova više, štoviše, plasirani su samo za poziciju bolje od momčadi iz Ivanbegovine i to sa samo jednim osvojenim bodom. S druge strane gosti se zasigurno još uvijek sjećaju bolnog poraza protiv Kamena kada su prije dvije sezone pred prepunim tribinama u Ivanbegovini ispali u 1. županijsku ligu nogometnog saveza Dubrovačko- neretvanske županije. 

Početak susreta je sutra u Ivanbegovini s početkom u 16 sati, a utakmicu sude zadarski suci. U ulozi glavnog suca naći će se Goran Agičić iz Ražanca, prvi pomoćni je Josip Katuša iz Raštana, a drugi pomoćni je Ivan Čačić iz Zadra. Četvrti sudac bit će Ante Žilić iz Zadra, a delegat susreta Alen Jelavić iz Splita. 

Vidimo se u Ivanbegovini! 

Podijeli sa prijateljima!