Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Kamen nastavlja nepobjedivi niz kod kuće? Sutra gostuje Jadran

Podijeli sa prijateljima!

IMG 2329

Od početka proljetnog dijela 3. HNL-jug Kamenovci nižu domaće pobjede i gostujuće poraze. Od šest odigranih utakmica ostvarili su tri pobjede i jednako toliko gostujućih poraza. Sutra od 16:30 sati u Ivanbegovini momčad Kamena ugostit će nogometaše Jadrana iz Ploča te pokušati nastaviti niz nepobjedivosti na svome terenu. 

 

Kamen je uvijek tvrd na svome terenu što je dokazao i od početka ove polusezone. Otkad je momčad iz Ivanbegovine preuzeo domaći strateg Ivica Znaor, Kamen je ostvario sve tri domaće pobjede. Prvu protiv Hrvaca minimalnim rezultatom 1:0, zatim je pobjedio Neretvanac rezultatom 2:1 te u nedavno odigranoj utakmici dubrovački GOŠK pobjedivši ga visokim rezultatom 3:1. Usporedno momci iz Ivanbegovine zabilježili su i tri gostujuća poraza, prvi u susjedskom derbiju protiv Croatije u Zmijavcima kada je Kamen izgubio 0:1, a nakon toga protiv Omiša identičnim rezultatom te u zadnjem kolu protiv Zadra 0:2. 

Sutra u Ivanbegovinu dolaze stari znanci, nogometaši Jadrana iz Ploča za koje brani nekadašnji vratar crnih, Josip Puljiz. Gosti dolaze optimistični, s visokom pobjedom iz prošloga kola kada su pregazili Orkan rezultatom 5:1 i sa 33 boda, tek dva manje od Kamena, na osmoj su poziciji prvenstvene ljestvice. Momci iz Ivanbegovine s druge strane bježe gostima tek jedno mjesto što je garant zanimljive utakmice koja započinje u 16:30 sati. 

Službene osobe utakmice su: Luka Liković iz Krvavca u osobi suca utakmice te njegovi pomoćnici Anita Nenada iz Dubrovnika, Miho Trković iz Grude te četvrti sudac je Mišo Krešić iz Metkovića. Delegat susreta je Mladenko Pavić iz Splita. 

Podijeli sa prijateljima!