Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Prvo poluvrijeme gostima, drugo Kamenu, a rezultat neriješen

Podijeli sa prijateljima!

kamen jadran

Subota 8.4. u 16.30 h, utakmicom između Kamena i Jadrana LP, iscurilo je i 24. Kolo HNL jug u Ivanbegovini, utakmicom u kojoj se ponovio scenarij iz prošle domaće utakmice. Kamen u prvom dijelu nedorečen kao da se traži po terenu izgubljen negdje oko centra bez prodornosti i slaganja igre pokušavajuću uhvatiti zalet preko krila.

 

Gosti su pokazali kako su došli ušićariti koliko se ušićariti da. Bez akcije tek iz jednog kornera nabačene lopte koja se ping-pong odbijala među igračima, Marinović Nikola pogotkom za vodstvo utjerava neurozu u igru domaćina.
Drugo poluvrijeme ona priča koja se eto ponavlja iz kola u kolo kada se Kamenovci bude, daju sve od sebe, kad protivnik jednostavno kopne na terenu, stvaraju se prigode ali i raste neuroza srednjeg reda pogotovo u završnici. Ipak iz jedne akcije gdje se prikrao Omazić i poentirao za izjednačene. Trener Kamena Znaor Ivica očito osjeća igru nastojeći popraviti raspored na bojnom polju gdje sve više Pločana pada po terenu kao pokošeni, a nedirnuti, kako bi ukrali na vrimenu i isprovocirali i onako neurozne Jonjiće i kapetana Petra, umjesto neprimjetnog Brkana uvodi Zvonimira Šantara, koji majstorski sa desne strane izvan kaznenog prostora preciznim šutom pogađa lijevi sastav prečke i stative kako se kaže ; u rašlje. Majstor je majstor ali gola za pobjedu nema. Tukao je sa nekih 18 metara i Marin Jonjić i pogodio prečku. Ali gola za pobjedu nema. Suci su se iz minute u minutu stapali u neurozu utakmice i time je još više uskvasali. Kako se utakmica bližila kraju, Kamenovci su požurivali, a Pločanu usporavali igru. Bilo je još par prigoda Kamena al bez amena, ostavivši rezultat neriješen. Pločani su zapjevali zadovoljni bodom, dok domaćin nije imao razloga biti sretan, jer po igri ipak se moglo nategnuti tih nedorečenih 2:1.

Tekst: Ago

Podijeli sa prijateljima!