Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Zmaj Makar proguta Kamen i bodove

Podijeli sa prijateljima!

kamen zmaj17

Subota 29.4. sunce granulo i Makaranima u sumrak prvenstva i dana svanulo, na barama ( igralište kišom natopljeno do šljuka) u Ivanbegovini makarski Zmaj je u prvom poluvremenu progutao; Kamen, igru Kamena i obrambenog mu igrača Ćelića koji je zbog koškanja sa jednim zmajićem dobio crveni karton, a ovaj za isti verbalni delikt dobio žuti.

 

Baš slikovito, sve je krenulo niz vodu. Šerer i Petković su udarili štambil na ovu utakmicu za 2:0. Boje zmaja su obično zelenkasete, oba golaman su simbolično u zelenim dresovima, a ko je za koga branio neznam. Junačenje i trud Žužula i Tolića nije davalo meda, Valerije zalutao, a Marin Jonjić nakon jedinog centaršuta Šantaru zamijenjen je i kad sve zbrojimo na odmor ili porciju kritike se otišlo poklepljeni ušiju. Jednostavno rečeno: Stara boljka koja se ponavlja iz utakmice u utakmicu.
Niti drugo poluvrijeme nije rezultiralo nekim većim pomakom u igri tek gol neumornog Ante Jonjića koliko toliko je posuo pijeskom glib na sportskom nogometnom centru u Ivanbegovini. Čeka nas rasplet prvenstva u kojem brez snažnog upiranja u plug i dubokog oranja neće biti ploda i veselja.
Ago

Podijeli sa prijateljima!