Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Orkan iz Dugog Rata sutra gostuje u Ivanbegovini

Podijeli sa prijateljima!

17467771 1924471624466696 976911967 n

Polako nam se približava kraj nogometnih uzbuđenja u 3. HNL-jug ove sezone. Do njezinog kraja ostalo je tek pet kola, a prva od pet utakmica koje očekuju momke iz Ivanbegovine je sutra na domaćen terenu protiv Orkana iz Dugog Rata koji se očajnički bori za bodove spasa. 

 

Kamen iza sebe ima neodigranu utakmicu protiv Neretve koja se prije tri dana trebala odigrati u Metkoviću, ali zbog suspenzije i blokade računa kod metkovskog kluba do nje nije došlo pa će se navedena utakmica najvjerojatnije razriješiti za zelenim stolom HNS-a i registrirati rezultatom 3:0 za Kamen. Takav slijed okolnosti priredio je zaljubljenicima u nogomet u našoj općini činjenicu da će tri uzastopna vikenda uživati u igri svojih ljubimaca gledajući ih sa domaćih tribina, počevši najprije od prošle subote protiv Zmaja iz Makarske kad je Kamen izgubio rezultatom 1:2, pa do sutrašnje utakmice protiv Orkana te tjedan kasnije kada u Ivanbegovinu stiže druga momčad Hajduka.

Pogled na tablicu nedvojbeno nam ukazuje da je Kamen u puno komotnijoj situaciji od sutrašnjih sportskih suparnika iz Dugog Rata.  Kamen sa 39 bodova (s utakmicom manje koja će vjerojatno donijeti nova tri boda) zauzima devetu poziciju prvenstvene ljestvice, a gosti pretposljednju sedamnaestu poziciju sa samo dva boda više od svojih susjeda iz Omiša koji se nalaze na začelju prvenstvene ljestvice. 

Dodajmo kako trener Kamena Ivica Znaor sutra neće moći računati na pouzdanog Ivana Ćelića koji je u posljednjoj utakmici protiv makarskog Zmaja zaradio crveni karton te mora odraditi suspenziju od dvije utakmice. 

Početak susreta sutra je u Ivanbegovini s početkom u 17 sati, a službene osobe su: Jerolim Čulina (Pridraga) kao sudac susreta te pomoćnici Josip Budan (Podgradina), Šime Žilić (Škabrnja) te četvrti sudac Ante Žilić (Škabrnja). Regularnost susreta nadgledat će delegat Ante Vuko iz Podstrane. 

Fotografija: Krešimir Lončar

Podijeli sa prijateljima!