Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Orkan Kamenu ni do kolina

Podijeli sa prijateljima!

kamen-orkan

Na sportskom nogometnom centru u Ivanbegovini danas 6.5. u 17 sati odigrana je utakmica 30. kola HNL jug, Između Kamena i Orkana. Kamenovci su startali kao nikada do sada brzometnom akcijom u samom početku utakmce gdje je snalažljivi Marić Nikola zabio za 1:0 iznenadivši svoje vjerne navijače.

Onda je uslijedila igra po sredini terena u kojoj je vrijedno spomenuti udarac Šantara u 12. minuti te pokušaj Marića i Šantara u 28 minuti. Napadači gostiju redovito su zapinjali na vrlo dobro ustrojenoj obrani Kamena, koju je kontrolirao Mijo Juričić, a popunjavali ga Žužul i Omazić, uz što je Žužul jako dobro nadopunjavao srednji red gdje je konce držao Mirko Tolić. Orkanovci su pokušavali sa brzim Mudnićem, Jurićem i Marčićem ali nisu uspijevali doći do gola.
U drugom poluvremenu se nastavila bolja igra Kamena pa je u 12. minuti danas raspoloženi Marić po drugi put svladao orkanovog golmana Baučića i najavio siguran finiš utakmice za pobjedu Kamena.
Nije dugo prošlo isti strijelac je potvrdio svoju snalažljivost i za anale zabilježio svoj hek-trik.
U igru je ušao umjesto Karina Marin Jonjić i u kobinaciji sa Šantarom dodatno radio probleme gostujućoj obrani. Zamjenjen je i trostruki strijelac Nikola Marić koji je ispraćen pljeskom, a ušao je Peko i pokazao kako se i na njega može računati. Sa terena je pljeskom ispraćen i Tolić umjeto kojeg ulazi Bradarić i sve završava sa zadovoljnim osmjesima kamenovih igrača i navijača sa pjemom: Svi su nam do ramena, nema jači od Kamena!
Orkan ne do ramena, ni do kolina Kamenu, jednostavno se razbio o igru Kamen, koju je jako dobro postavio trener Ivica Znaor. Suci vrlo dobri.
Najavljena je i fešta nogometa u Ivanbegovini u drugu nedjelju 14. Kada u goste dolazi prvi sa tablice Hajduk ll.

 

Ago

Podijeli sa prijateljima!