Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Priopćenje Mirka Kujundžića, predsjednika NK Kamen

Podijeli sa prijateljima!

 IMG 2281

Proteklih dana na službenu e-mail adresu Podbablje Portala stiglo je priopćenje koje potpisuje Mirko Kujundžić, predsjednik NK Kamen, a vezano za tvrdnje koje su proteklih dana iznesene u javnosti. Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti.  

 

Kao Predsjednik kluba NK Kamen osjećam se prozvanim i dozvolite da kao Predsjednik kluba u svoje ime i u ime Uprave dam demanti.

1.) Od kada sam na funkciji Predsjednika u klubu nema „malih i velikih ljudi" a posebno ljudi koji imaju svoj možebitni interes.

2.) Medijem pružate lažne izjave o sendvičima, trenerkama kao i financiranju trenera od strane roditelja čija djeca treniraju u klubu. U zadnjih nekoliko godina klub je u opremu mlađih uzrasta uložio znatna sredstva. Treneri mlađih uzrasta od Uprave kluba su dobili nalog da naprave popis kompletne sportske odjeće i opreme – po navedenom popisu sve je isporučeno u cijelosti. Svi treneri mlađih uzrasta (natjecateljske kategorije) kao i trener seniora, plaćaju se iz sredstava kluba bez ikakvih dotacija od strane roditelja.

3.) Vaš kandidat na list, ujedno i trener mlađih uzrasta unaprijed je dobio sredstva za sendviče i vodu za cijelu natjecateljsku sezonu i zato me čudi da lažima izlazite u javnost.

4.) Za financijska sredstva koje roditelji navodno uplaćuju treneru za treniranje svoje djece isključivo se možete obratiti treneru – kandidatu sa vaše liste, a klub sa tim nema nikakve veze.

5.) Ako sumnjate u bilo kakve nepravilnosti u vođenju kluba upućujem Vas na prijavu državnim Institucijama.

6.) U svoje ime, u ime Uprave kluba kao i u ime tzv. „malih ljudi" mogu samo istaknuti da od kada vodim ovaj sportski kolektiv isključiva vodilja je bila rad za opće dobro, a nikako za možebitne interese.

Mirko Kujundžić

Drugarski pozdrav

Podijeli sa prijateljima!