Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Kamen se namirio na Junaka

Podijeli sa prijateljima!

18765451 10211728461721287 1994572024 o

U 33. Kolu 3. HNL jug u Ivanbegovini Sinjani su iz dva napada dali dva gola i pobjedili. Kamenovci su pokušavali napraviti prevagu u igri čak su uspijevali nekoliko puta zaprijetiti, ali bez ubojitosti u završnici.

 

Jedna kobna greška golmana Vojnovića na povratnu loptu Juričića koju mu je pri izbacivanju iz kaznenog prostora presreo Galić i lobom ga matirao za vodstvo 0:1. Taj gol je poremetio i umrtvio igru Kamena. Pod kraj poluvremena Perković -Šantar iz daljine je gađao nebranjenu stranu gola Labrovića ali se tu našao jedan od obrambenih igrača Junaka i spriječio izjednačenje. Na cijeloj utakmici se nije imalo vidjeti ništa spektakularno tak nekoliko grintavih uvjeravanja negdašnjeg hajdukovog igrača Drage Gabrića kako može trčati. Drugi gol Sinjana i to Ćorića i rezultat 0:2, potopio je utakmicu i ono malo htijenja Kamenovaca.

Navijači su danas bili uskraćeni užitka dobrog nogometa u utakmici koja nije o ničem odlučivala, tek ih je povremeno zabavljala ljutnja vrsnog poznavatelja nogometa i nogometnog izvjestitelja Stipe Ujevića kako se u svakoj utakmici triba boriti za boje kluba.

Tekst – Ago
Foto. Veljko Tolić

Podijeli sa prijateljima!