Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Preslagivanje u NK Kamen

Podijeli sa prijateljima!

 IMG-20170612-WA0003

U nedjelju 11.6. u 20 sati u prostorijama NK "Kamen" u Ivanbegovini, nakon raznih optužbi na račun predsjednika kluba, predsjednik Mirko Kujundžić, povrijeđen tim događanjima dao je neopozivu ostavku koja je inicirala sazivanje skupštine NK Kamen.


Puna prostorija za sastanke je dokaz zainteresiranosti za sami događaj iako je izostao velik broj pozvanih, a koji su u prošlosti bili vezani za klub. Kako je ostavka predsjednika bila neopoziva, sazvana skupština se iskoristi i kao izborna. Stari, a i novi predsjednik skupštine Stipe Ujević zahvalio se Predsjedniku i svima koji su doprinijeli uspješnosti kluba u prošloj sezoni. Kamen kotira kao tvrd i stabilan trećeligaš sa licencom koja je uz malo truda mogla postati i drugoligaškog ranga.
Predsjednik Mirko Kujundžić prisutnima je iznio zbog čega daje ostavku uz to podastro činjenice za demant na optužbe za korištenje kluba za osobni financijski profit. Po reakcijama na skupštini nitko iz struktura kluba nije imao primjedbe na rad predsjednika već su sve optužbe potekle izvan kluba i to iz Ivanbegovine.

 Naglasio je kako su objedi prevršili mjeru kada mu se prijetnjom počelo spominjati dijete. Mirko se osvrnuo i na prošle lokalne izbore ustvrdivši kako ga se i tu krivo optuživalo u svrhu kampanje i iznio je na uvid svoj minuli rad koji je u potpunosti podredio interesima kluba i na svoj vlastiti teret. Uz to je upozorio one koji će na dalje voditi klub sa čime će se morati susretati i protiv čega se sve boriti. Knjigovođa i nekadašnji kapetan Kamena Ante Žužul Tate iznio je financijsko izvješće kluba za koje tvrdi kako u njega sada već bivši predsjednik osim svojih donacija nije ničim utjecao.

Novi načelnik lokalne samouprave Podbablje Ante Kujundžić, je izjavio kako će i dalje općina u svojim mogućnostima podržavati klub i kako je klub živio prije nas, a živjet će i poslije.
Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Tomislav Livajić.

Tekst: Ago

Fotografije: Veljko Tolić

Podijeli sa prijateljima!