Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Mario Kujundžić- Kunta novi trener Kamena

Podijeli sa prijateljima!

kunta

Kako je objavljeno na službenoj facebook stranici NK Kamen odlukom Izvršnog odbora kluba na mjesto trenera izabran je domaći stručnjak Mario Kujundžić- Kunta koji je protekle sezone vodio momčad našega trećeligaša. 

 

Mario Kujundžić- Kunta tako će se nakon godinu dana vratiti za kormilo svoga kluba koje je napustio prošle godine tijekom ljetne pauze kada je za trenera doveden Mladen Kalinić kojeg je potom naslijedio također domaći stručnjak Ivica Znaor iz Hršćevana. Domaći stručnjak za domaćeg stručnjaka glasi najnovija izmjena uoči početka priprema za novu sezonu 3. HNL-jug. 

Osmo mjesto zauzeo je Kamen, 48 bodova osvojeno je ove sezone a lani su osvojili 3 boda više i bili četvrti što je bio veliki uspjeh ove ekipe. U sezonu ih je poveo Mladen Kalinić, drugi dio došao je Ivica Znaor a za novu sezonu uprava je dovela Maria Kujundžića Kuntu, trenera koji je lani vodio Kamen. Kao i proteklih sezona jaki adut Kamena je domaći teren dok su u gostima ostvarili samo 3 pobjede ali bilo je sezona i sa manje pobjeda izvan Ivanbegovine- prenosi facebook stranica 3. HNL-jug!

Podijeli sa prijateljima!