Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Hršćevani i Krivodol otvaraju ovogodišnji Kup općine Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

 grubine turnir

Sve je spremno za početak ovogodišnjeg malonogometnog Kupa općine Podbablje koji se po tradiciji već petu godinu zaredom organizira uoči blagdana sv. Petra, zaštitnika Druma i suzaštitnika župe Podbablje. 

 

Baš kako i dolikuje i ove godine na turniru sudjeluje svih osam momčadi koje će se boriti za prestižni epitet najbolje nogometne ekipe u općini Podbablje. Nakon što je 2012. godine Drum osvojio prvo mjesto na prvom turniru ovakog tipa u najmnogoljudnijoj imotskoj općini uslijedila je dvogodišnja dominacija Ivanbegovine koja je epitet "nogometne sile" u općini Podbablje ponijela naredne dvije godine osvojivši tako turnir 2013. i 2014. godine. Međutim, godinu poslije pobjednički niz prekinula je ekipa iz Grubina koja je zatim osvajala ovo natjecanje 2015. i 2016. godine te opasno konkuriraju i ove godine za naslov najbolje nogometne momčadi. 

Početak ovogodišnjeg turnira predviđen je večeras u 20 sati kada ga otvaraju Hršćevani i Krivodol. Sat poslije snagu će odmjeriti ekipe Kamenmosta i Grubina, a potom Druma i Podbablja Gornjeg dok je posljednja utakmica na rasporedu u 23 sata, a odigrat će se između Poljica i Ivanbegovine. 

Podijeli sa prijateljima!