Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Sutra počinje 22. memorijalni turnir Milan Trutin "Šilje" u Podbablju Gornjem

Podijeli sa prijateljima!

 milantrutins

I ove godine počevši od 4. kolovoza najdugovječniji turnir na području Imotske krajine koji se igra u spomen na poginulog viteza Milana Trutina "Šilju" privlačit će mnoštvo zaljubljenika u mali nogomet na športski centar podno zgrade škole u Podbablju Gornjem.

 Kako to obično biva čast otvaranja ovogodišnjeg malonogometnog turnira u Podbablju Gornjem pripast će pripadnicima dviju imotskih legendarnih postrojbi, 115. brigade HV-a te 3. imotske bojne koja će u revijalnom susretu odmjeriti snage te na taj način svečano otvoriti 22. po redu memorijalni turnir Milan Trutin "Šilje", a potom će revijalnu utakmicu odigrati ženske ekipe "Mladež HDZ Podbablje" i "Podbablje sutra". 

Turnir se igra po sistemu 4+1, uplata po ekipi je simboličnih 200 kn uz izrazito bogat nagradni fond. Tako će prvoplasirani dobiti 12 000 kn uz pehar, medalje i diplomu, drugoplasirani 5000 kn uz pehar, medalje i diplomu, trećeplasirani 2000 kn te pehar, medalje i diplomu dok će ekipa koja osvoji 4. mjesto dobiti 1000 kn, pehar, medalje i diplome.

Pokrovitelji turnira su Splitsko-dalmatinska županija i općina Podbablje, a medijski prate Radio Imotski i Podbablje Portal.     

Podijeli sa prijateljima!