Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Maligani navijanjem razgalili Grubinjane

Podijeli sa prijateljima!

received 10212502850960534

Nije rič o popijenin maliganima već o navijačkoj sinjskoj skupini Maligani koji su došli bodriti svoje nogometaše na turniru Kraljice Hrvata u Grubinama.

Sinoć su pobijedili vrlo dobre Poljičane koji su do prid kraj utakmice vodili 4:1 al su se sinjani vratili u igru nošeni navijanjem svojih navijačkih Maligana, poravnali rezultat te na penale pobijedili. Za burno i zanimljivo navijanje Maligani su pobrali pljesak i simpatije Grubinjana, zato nakon pobjede nisu otišli put Sinjske krajine, već su ostali bodriti Ćoćine hahare, sastavljene od grubinjskih nogometaša.
Nakon sinjske pisme: Evo zore evo dana evo sinjskih Maligana. Nakon isto tako neizvjesne utakmice Fas fod Bepo - Čoćini hahari, utakmice sa puno golova, utakmice neizvjesne do samog kraja, nakon neriješena rezultata, na penalima su pobijedili Hahari pa je zaorila i himna ćoćinovaca: Ule, ule riki tiki tumba! Koju su uz veselje ćoćinovaca pivali i Maligani.
Večeras u subotu nakon 20 sati za očekivati je ponavljanje sinošnjeg urebesnog navijanja jer ove obe ekipe nastupaju uz još nekoliko isto tako atraktivnih.
Zato se isplati večeras doći u Grubine na igralište podno crkve Kraljice Hrvata.
Ago

 

Podijeli sa prijateljima!