Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Večeras finale Šiljinog memorijala: Općina Podstrana i IPA bore se za prvo mjesto

Podijeli sa prijateljima!

20930290 1742176615822393 2082273820 o

Nakon što je sinoć uspješno apsolviran još jedan malonogometni turnir "Kraljica Hrvata" u Grubinama večeras je na rasporedu završna večer trećeg ovogodišnjeg malonogometnog turnira koji se odigravao u općini Podbablje, a riječ je o tradicionalnom 22. po redu memorijalu "Milan Trutin Šilje" u Podbablju Gornjem. 

 

Za najbolju ekipu ovogodišnjeg memorijala tako će se natjecati dvije ekipe koje nisu sa područja Imotske krajine pa će svi zaljubljenici u mali nogomet večeras na terenu športsko-rekreacijskog centra koji nosi ime poginulog hrvatskog branitelja Milana Trutina Šilje, moći gledati izvrsnu utakmicu koju će odigrati ekipa Općine Podstrana protiv igrača ekipe IPA Split PUSD. 

Podsjetimo, u polufinalnom dvoboju pred dobro popunjenim tribinama ekipa iz Podstrane pobjedila je ekipu Sovića rezultatom 3:1 dok su "policajci" pobjedili ekipu iz susjednih Poljica rezultatom 5:3. 

Večerašnji program završne večeri turnira kreće 18:45 sati kada je predviđeno polaganje vijenaca na grobu Milana Trutina "Šilje", a potom u 19:15 sati je utakmica za treće mjesto u kojoj će se sastati ekipe ŠD Poljica i Sovići. U 20:30 sati je finalna utakmica, a u 22 sata svečana ceremonija zatvaranja turnira na kojoj bi trebao gostovati i Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban. 

Podijeli sa prijateljima!