Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Počinje 3.HNL: Kamen dočekuje Zagoru iz Unešića

Podijeli sa prijateljima!

IMG 2328

Završetkom malonogometnog turnira u Podbablju Gornjem završila su ovogodišnja malonogometna uzbuđenja kojih ove godine na prostranom teritoriju općine Podbablje nije nedostajalo, a već ovoga vikenda sa službenim utakmicama starta momčad domaćeg trećeligaša Kamena iz Ivanbegovine. 

 

Nakon što je prije tjedan dana započelo natjecanje u 2. HNL u kojoj ove godine nema predstavnika iz Imotske krajine ovoga vikenda započinje natjecanje 3. HNL-jug u kojoj su tri ligaša (Imotski, Croatia i Kamen) braniti čast Imotske krajine te smo sigurni da će i ove godine ovo nogometno natjecanje plijeniti posebnom pozornošću. Osim standardnih trećeligaša koji su i prošle sezone priredili zanimljivu natjecateljsku sezonu ove sezone će se u društvu najboljih dalmatinskih nogometaša naći i Uranija iz Baške Vode koja je osvojivši 1. mjesto županijske lige ostvarila plasman u ovu ligu uz klubove koji će zasigurno pojačati ligu, a to su: RNK Split koji je protekle sezone igrao u društvu najboljih hrvatskih klubova te susjedi iz Gospinog doca koji su protekle sezone neslavno ispali u niži rang natjecanja. 

Kamen je u sezonu ušao na krilima nove uprave i novog/starog trenera koji su gledajući po pripremnim utakmicama odradili ozbiljan posao. Za predsjednika je tako Skupština našega trećeligaša izabrala Tomislava Livajića, a za trenera se vratio domaći stručnjak Mario Kujundžić- Kunta. U rubrici odlasci i dolasci puno je novina, a kako prenosi facebook stranica 3.HNL-jug u rubriku dolazaka u Ivanbegovinu u ovom prijelaznom roku upisali su se: Ivan Madunić (Vrapče), Duje Banić (OSK iz Otoka koji je ispao u 1.županijsku ligu), iskusni Dalibor Mandarić (Imotski), Ante Maršić (Primorac), Mirko Majić (Vinjani), Marin Alilović (Croatia) te Ivan Norac-Kevo također iz OSK-a. 

Po završetku sezone Kamen su napustili: Valerije Jurić koji je otišao u Imotski, kapetan Petar Kljenak koji će pojačati redove konkurenta u ligi Uranije iz Baške Vode te Nikola Marić (Primorac- Biograd na moru) kao i Filip Omazić i Ante Jonjić "Gira" koji će pojačati NK Imotski. 

SUTRA PROTIV ZAGORE IZ UNEŠIĆA

Nakon sezone provedene u društvu županijskih ligaša iz Šibensko-kninske županije i ispadanja u sezoni 2015./2016. unešićka Zagora vratila se ondje gdje je uvijek pripadala, u trećeligaško društvo, i u prvoj "povratničkoj" utakmici gostuje u Ivanbegovini. Početak susreta je sutra (subota 26. kolovoza) s početkom u 17:30 sati, a pravdu će u Ivanbegovini dijeliti zadarski suci: Ivan Anić, Josip Budan, Ivan Čačić i Goran Agičić. Delegat susreta je Ronald Magzan. 

Foto: Krešimir Lončar

Podijeli sa prijateljima!