Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Serdarušić poravnao rezultat

Podijeli sa prijateljima!

1. Im Cro

Derbi Imotske krajine u drugom kolu 3.HNL jug

Odigran je derbi Imotske krajine u Gosipinu docu, u drugom kolu 3.HNL jug, između posrnulog drugoligaša Imotskog i vječno tvrdog treće-ligaša Croatije iz Zmijavaca.

Nije za zaboraviti kako je već davno prvi imotski drugo-ligaš bila baš Croatia.Nakon žustrog i uzbudljivog prvog poluvremena i drugog polovičnog sa bezbroj prekršaja i valjanja po terenu bodovi su podijeljeni  kao i golovi, po jedan svakome. Veliki broj podijeljenih žutih kartona bi se mogao osvetiti u i jednima i drugima u nastavku prvenstva.

 Za imotski je poentirao Petranić iz penala napravljenog na Miću, a za Zmijavčane dojučerašnji graditelj igre Imotskog Serdarušić, iz slobodnog udarca sa svojih dvadesetak metara udaljenosti od gola.

Kada se sagleda skor udaraca na gol i htijenje, više ide u korist gostiju za što su i nagrađeni bodom u gostima što podebljava konto pobjede u prvom kolu. Imotski zadovoljan bodom donesenim sa teškog gostovanja iz prvog kola kod Splita i ne može biti zadovoljan samo jednim bodom u svom docu.

Solidna utakmica koja ipak budi nadu za dobrim rezultatima obiju ekipa.  

Treći imotski treće-ligaš nakon pobjede u prvom kolu u Ivanbegovini 2:1 nad Zagorom, sada je u gostima kod Jadrana iz Ploča poražen golovima Raiča i Jurčevića 2:0.

4. Im Cro5. Im Cro9. Im Cro10. Im Cro11. Im Cro

Podijeli sa prijateljima!