Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Kamen kod kuće izvukao bod

Podijeli sa prijateljima!

1. Kam

Kako god, Kamen je kod kuće izvukao bod

U nogometnoj utakmici 3. Kola 3. HNL jug u Ivanbegovini  Između Kamena i Hrvaca, prijetili i golovi i kiša, a ništa nije palo, tek je bilo propuha i ljutiti komentara.

 

Prve minute je uvriježeno gledati neozbiljno pa ćemo ih priskočiti do trinaeste minute kada Jonjić sam izbija oči u oči sa golmanom Gućem i ne poentira, na što uzvraćaju gosti slobodnim udarcem kojeg sa 20 metara  Šiško šalje ravno u naručje golmanu Vojnoviću.  Još jedna pokušaj Hrvaćana glavom Matijaševića u mjesto gdje se sastaju prečka i stativa izazvao je tajac dobro popunjenog gledališta. Kao se namirio junak na junaka dokazuje Maradona treće lige Marin Jonjić koji probija lijevu stranu, oštro puca ali gol spašava obrambeni igrač gostiju dodirom lopte tek toliko da joj promijeni putanju u korner.

Kako ne bi bilo sve kako triba pobrinuo se jedan od iskusnijih iz dijela obrane  Kamena, Norac-Kevo bespotrebno nakon već jednog dobivenog žutog kartona igra loptu rukom na sredini terena za što mu sudac daje drugi žuti, a potom i crveni za izlazak iz igre. Negodovanje navijača i igrača ne izmišlja toplu vodu, već triba misliti prije nego se zlo dogodi.  I sa igračem manje Kamen ne posustaje  već pred sami kraj poluvremena ponovo Jonjić probija obranu, upošljava Šantara koji ovim potezom izbija sam pred golmana Guća ali nesmotren dodir lopte vrhom kopačke daje dug for koji koristi istrčali golman i hvata loptu. Najizglednija akcija završava neslavno.

U nastavku mudra odluka trenera Kunte koji vadi napadača Šantara i uvodi Ćelića kako bi popunio zadnji red obrane gdje suvereno vlada gorostasni Duje Banić koji koliko toliko drži ravnotežu u odnosu snaga na terenu.  Srednji red kamena teško veže pasove gdje  Žužul i Mandarić nemaju rješenja što gosti rutinirano koriste i rade velike probleme kamenovoj obrani u kojoj ponovo moram istaknuti sv Duju nepobjedivog, koji u par navrata pada fauliran i diže se nastavljajući još tvrđe.  Žužul se mogao iskupiti za nedorečenu igru tijekom utakmice solo prodorom sa lijeve strane u prazan kazneni prostor gdje ga neodlučnost dodati ili pucati na gol sputava. 

Ona mudra odluka Kunte pojačavanjem obrane je došla na naplatu jer su se Ćelić i Bradarić uz Duju dobro nosili sa sve zahtjevnijim obrambenim zadacima zaustavljajući sve napadnije goste osokoljene stanjem na terenu željni i druga dva boda. Ponovo trener Kamena dobro vidi i pokušava dati kreativnosti srednjem redu uvođenjem Tolića ali kako je utakmica tekla suci su počeli gubiti konce igre, a i grači pogotovo navijači Kamena biti neurozni.  Igra se naginjala sve više u korist Hrvaca ali je na kraju podjela bodova ipak realna.  

Kako god, mora se priznat kako je Kamen kod kuće izvukao bod.

2. Kam3. Kam4. Kam5. Kam6. Kam7. Kam

Podijeli sa prijateljima!