Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

U IMOTSKOG I JUNAKA IGRA TANKA

Podijeli sa prijateljima!

IMOTSKI - JUNAK

Otužna slika na Gospinu docu

Imotski i Junak u Gospinu docu su podijelili bodove, odnosno niti jedna od ekipa nije niti zaslužila više od boda prikazanom igrom. Imotski je imao nekoliko prilika u prvom poluvremenu ali ne od izrađenih akcija već iz kornera od kojih je jedan udarac glavom Mić-a bio koliko toliko blizu pogotka.

 

Sinjani su zaredali nekoliko akcija desnom stranom Imotskog priko Omazića kao priko ledine u čemu je prednjačila sinjska strijela Vladislavić koji je jednom prigodom bezuspješnu glavom u petercu Ćubića završio akciju. Ostalo je izgledalo nedorečeno i bezidejno. U tim trenucima pogotovo u drugom poluvremenu  Mić je za Imotski odradio kvalitetan obrambeni posao uz to se pridodavao napadu.

Početkom drugog poluvremena izmjenom Grubišića Salihagićem i kasnije uvođenjem Urlića uz malo veću požrtvovnost, igra imotskog se koliko toliko popravila ali je i dalje izgledala neuigrano. Za razliku od prvog poluvremena dogodilo se nekoliko prigoda prid vratima Labrovića. Najizglednija je bila u 22 minuti kada je dvojac (Salihagić i Urlić) koji je ušao sa klupe zaprijetio; Salihagić Kemal zapucao sa petnaestak metara u sami donji kut što je Labrović paradom izbio al ne daleko već izvan peterca gdje utrčava Urlić ali pogađa malu mrežicu gola iz vana. I na samom kraju utakmice se zagužvalo pred sinjskim golmanom ipak izgubljeno vrijeme lošom igrom u prvom poluvremenu domaćin nije mogao nadoknaditi barem jednim pa i slučajnim golom.  

I kiša je suznim kapima u par navrata orosila tužnu sliku stanja na jednom od najlipši nogometni stadiona na svitu.

Podijeli sa prijateljima!