Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Kamen tvrd ko Kamen

Podijeli sa prijateljima!

1. K-N

Kamen - Neretvanac 2:0

Ove subote u Ivanbegovini  u 5. Kolu 3. HNL jug, kod Kamena je  gostovao tradicionalno težak protivnik iz neretvanskog kraja. Iako je Neretvanac iz Opuzena loše startao ovu sezonu nije na odmet  bilo ući u igru sa dobrom dozom opreza što je pokazalo prvo poluvrijeme utakmice.

Neretvanci su bili brži u izlascima na loptu i skoro neuhvatljivi obrambenim igračima Kamena pri napadu gdje su prednjačili Banović i Bagarić, dok je u sredini terena igrom dominirao Zovko, naročito kada je zbog grubog faula skoro u nesvijesti bio Mandarić . Iako se Mandarić oporavio i nastavio igru vidljivo je bilo kako neće moći odraditi utakmicu.

 

U svoj toj dominaciji gostiju Jonjić je napravio dar mar u njihovu kaznenom prostoru  promišavši par igraća, svladao je i golmana ali je lopta otišla u korner pored stative.  Uz još dvije izgledne prilike za goste prvo poluvrijeme je najbolje zaboraviti.

U nastavku sasvim druga priča. Povrijeđenog Mandarića je i prije odmora zamijenio Peko tako se pojačala kamenova sredina i dalo više prostora Toliću koji nastupa kao pravi dirigent i izrasta u igrača utakmice. Oštrim udarcima iz daljine je razotkrio lošu stranu golmana planinića koji nije siguran u hvatanju lopte.  Domaćin dominira terenom i gol jednostavno visi u zraku. Igrač sa klupe Peko probija desnu stranu ulazi u kazneni prostor puca i bukvalno rečeno loptom probija obrambenog igrača a i golmana za kojeg sam već rekao kako je nesiguran u hvatanju lopte.  Zasluženih jedan nula za veselje navijača Kamena.

Neretljani su pokušali grubljom ili tvrđom igrom vratiti dominaciju iz prvog poluvremena ali su njihove napade zaustavljali Kevo i Banić kojima se pridodavao danas džangrizavi i neurozni Ćelić.

Nije se dugo čekalo na novo veselje jer je Neumorni  Tolić sa dvadesetak metara zakucao drugi gol za 2:0 i bogatu domaću žetvu bodova. U nastavku Kunta mijenja Marina Jonjića koji je kasirao žuti karton, navijači ga ispraćaju pljeskom nagrađujući njegovu požrtvovnu igru. U igru ulazi mali Mate, Vuković koji svojim htijenjem a i vještinama budi navijače koji ga podržaše u svakom njegovom pokušaju. U igru je ušao i drugi Mate, Krnić ali to je bilo to, više nije bilo dileme tko je pobjednik u ovoj utakmici. 2. K-N3. K-N

Podijeli sa prijateljima!