Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

GOSPIN DOLAC OBASJALO SUNCE

Podijeli sa prijateljima!

001. IM

GOSPIN DOLAC OBASJALO SUNCE

Nakon startnog niza loših utakmica Imotskog u Gospinu docu, dogodila se jedna koju je obasjalo sunce a i bravurozne obrane vratara Hrvoje Ćubića.Toni Tomas je već na samom startu u 6. Minuti zaštambiljao rezultat za pobjedu od 1:0.

 

Igrala se prvenstvena utakmica 7. Kola 3.HNL jug  između Imotskog i Zadra, u kojoj je Imotski dominirao u prvom dijelu, poveo i otišao na odmor spokojan jer je bilo vidno kako im se smiješe sva tri boda nakon pobjede u prošlom kolu u gostima kod Neretvanca u Opuzenu. Pobjeda bi pala ko sikira u med da nije malahni Kalajžić kojega je bilo na svim pozicijama sredine terena zbog svoje požrtvovnosti zaradio dva žuta i konačni crveni za put u svlačionicu. Stvar se zakomplicirala jer se odmah osjetila rupa u sredini kroz koju je curio teret napada gostiju na obrambenu liniju. Zadrani željni barem poravnanja rezultata osjetili su kako je Imotski pao u igri odlučan očuvati trenutni rezultat povlačenjem na svoju polovicu terena u krilo danas brauroznog i goropadnog paradera Čubića. Bilo ga je i po travi i po zraku. Između svih tih atakiranja zadrana na imotski kazneni prostor izrodilo se par kontri domaćina sa brzim ali nedorečenim Radeljićem. Tvrdi Jonjić i tromi Jurić su istrpili najčešće proboje zadrana priko njihove strane dok je stotinjak gledalaca strepio čekajući zadnji zvižduk suca Beškera koji je u drugom dijelu namjerno ili nenamjerno nekim zviždukanjem naginjao naklonost na stranu gostiju čime je izazivalo na svoj račun zviždukanje sa tribna i zidova uokolo Gospina doca. Sa jednog takvog zidića sam uvatio ovu naslovnu sličicu koja svdoći lipotu vrimena i kraja, usput sa stresa i stuka nešto bajama kako bi istrpio do kraja utakmice da ne prigrizen jezik. Fala Bogu i današnjem danu sve je prošlo kako triba.

Danas u nedilju Croatiji u Zmijavce dolaze Hrvace,  a Kamen gostuje kod Primorca u Stobreču. Obe utakmice se igraju u 16 sati. Neka bude fer i sportska igra i neka pobjede naši. Uživajte. 

Podijeli sa prijateljima!