Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Derbi Imotske krajine sutra u Zmijavcima! U goste Croatiji dolazi Kamen

Podijeli sa prijateljima!

17274499 1918189861761539 636055854 n

Športsko-rekreacijski centar "Marijan Šuto Mrma" sutra od 15 sati bit će nogometno središte Imotske krajine. U sklopu 9. kola 3. HNL- jug sutra u Zmijavcima na rasporedu je derbi Imotske krajine u kojoj će domaći dečki iz zmijavačke Croatije dočekati momčad Kamena iz Ivanbegovine u susjednoj općini Podbablje.

 

Oduvijek je susret navedenih momčadi izazivao veliku pozornost brojnih poklonika u najpopularniji spor na svijetu- nogomet, a sutrašnje nedjeljno poslijepodne i tek dva boda razlike na prvenstvenoj ljestvici garant su da će se na tribinama nogometnog centra "Marijan Šuto "Mrma" okupiti mnoštvo gledatelja.
Početak susreta je predviđen je u 15 sati, a pravdu će dijeliti Luka Grbavac iz Donjeg Prološca te pomoćnici Ante Grčić i Ivan Kalinić dok će četvrti sudac biti Mario Soldić koji je u prošloj prvenstvenoj utakmici Kamena i Splita bio glavni sudac. Regularnost susreta u osobi delegata nadgledat će Srećko Vučković
Na prvenstvenoj ljestvici Kamen je trenutno na 9. poziciji sa osvojenih 13 bodova i utakmicom manje dok su susjedi iz Zmijavaca na 5. mjestu sa 15 bodova i također utakmicom manje. Fešta je zagarantirana, budimo dio nogometnog spektakla sutra u Zmijavcima.

Dodajmo, kako je danas na Gospinom docu Imotski pobjedio Zagoru rezultatom 3:2. 

Fotografija: Utakmica Croatije i Kamena prošle sezone. 

Podijeli sa prijateljima!