Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

U Zmijavcima Kamen tankih živaca Croatia matirala

Podijeli sa prijateljima!

22790151 10212999972188254 1633984493 o 

U 9.kolu 3.HNL jug, pred prepunim tribinama nogometnog stadiona Marijan Šuto Mrma, utakmicu su odigrali domaći imotski nogometni rivali Croatia i Kamen.Prvo poluvrijeme sa igrom dodavanja po sredini terena bez nekih izrazitih prilika za gol.

 

Temperaturu su dizali jedino vjerni zmijavački navijači koji nisu prestajali pjevati. Sve bi stalo u dvi riči da prid odlazak na odmor Ćapin nije sa lijeve strane došao oči u oči sa Vojnovićem i matirao ga za 1:0 vodstvo domaćina. Kamenovce to nije pokolebalo pa su uzvratili napadom po sredini gdje pri samom ulasku u kazneni prostor zmijavčana, nakon kontakta sa domaćim igračem pada Kilić za što njegovi suigrače od suca traže jedanaesterac ali ova na to ni ne pomišlja. Dolazi do žučljivog prepiranja sa sucem gdje na iznenađenje svih, njemu znanih razloga, sudac Luka Grbavac, Jonjića i Kilića crvenim kartonima ispraća sa terena. Došlo je do naguravanja i prijetnji.
Odlazak na odmor je smirio strati ali je bilo očigledno kako Croatia ima utakmicu u svom malom džepiću i kako će je rutinirano sa viškom od dva igrača privesti kraju u svoju korist. Na samom početku drugog poluvremena Ćapin prijeti, ali neprecizno. Iako sa viškom igrača domaćin ne uspijeva zastrašiti i nadigrati Kamenovce koji svojim stavom nastoje prikazati revolt nezainteresiranošću odugovlačenjem i uspijevaju odolijevat na napade Ćapina, Šabića i Mrkonjića. Zmijavački navijači sa razlogom upućuju kritike na svoje igrače koji se ponašaju kako da je sve gotovo i bilo je gotovo kada je Šabić dao drugi gol ugasivši sve dileme. Treći gol je dao Gudelj za 3:0 što i nije visok rezultat u kakve je nevolje Kamen uvalila neuroza njegovih igrača.

Imotski je rezultatom 3:2 pobijedio Zagoru. Nakon sigurnog vodstva doveli su se u nezgodnu situaciju primivši dva gola pa su strepili do kraja utakmice. Kako god, nanizali su još jednu vrijednu pobjedu. Golove za Imotski su dali: U 8. minuti Radalj, a Petranić u 19. I 49. min. Za Zagoru: Slugan dva gola u 45. I 51. min.

Podijeli sa prijateljima!