Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Lider prvenstva sutra gostuje u Ivanbegovini. Kiliću dvije, a Jonjiću četiri utakmice neigranja zbog isključenja protiv Croatije

Podijeli sa prijateljima!

IMG 2329

Nedjeljni derbi Imotski krajine odigran u Zmijavcima u kojem je Croatia visokim rezultatom 3:0 pobjedila Kamen iz susjedne Ivanbegovine proteklih dana dobila je svoj epilog konstruiran u raznim kuloarima svakodnevnih zbivanja vezanih uglavnom za suđenje mladog suca Grbavca iz Prološca. 

 

Dok jedni smatraju da je ovaj mladi i prespektivni sudac, trenutno jedini iz Imotske krajine koji sudi 3. HNL-jug, postupio ispravno isključivši Kamenov dvojac Josipa Kilića i Marina Jonjića drugi smatraju suprotno uz tvrdnju da je navedeno isključenje potpuno pokvarilo dekor derbija i usmjerilo utakmicu u korist domaćina iz Zmijavaca. Usporedno s tim dodajmo kako je displinski sudac 3.HNL-jug Jakov Juretić dana 26.listopada donio odluku kojom se igrač Kamena Josip Kilić zbog nedjeljnog isključenja protiv Croatije kažnjava s dvije utakmice neigranja, a njegov kolega Marin Jonjić sa četiri zbog isključenja koje je uslijedilo nakon psovanja i prijetnje sucu Grbavcu. 

Bilo kako bilo, Kamen će bez dva standardna i vrlo važna igrača sutra u Ivanbegovini dočekati lidera prvenstva, ekipu Primorca iz Biograda na Moru koja je nakon devet odigranih kola sa 21 bodom, bodom više od drugoplasiranog imenjaka, Primorca iz Stobreča na vrhu prvenstvene ljestvice. U prošloj utakmici svladali su GOŠK-Dubrovnik na domaćem terenu rezultatom 3:1, dok se momci iz Ivanbegovine nalaze na 10. mjestu prvenstvene ljestvice sa 13 osvojenih bodova. 

Susret počinje sutra u 14:30 sati u Ivanbegovini, a suci susreta su: Emil Tomašević (glavni) te Ante Kosor i Miho Trković (pomoćnici), a četvrti je Luka Liković. Delegat susreta je Ivica Ključe. 

Od ostalih klubova iz Imotske krajine dodajmo kako Imotski gostuje u Pločama kod Jadrana, a Croatija protiv Vala u Kaštel Starom.  

Fotografija: Krešimir Lončar

Podijeli sa prijateljima!