Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

CROATIA ZA PET, KAMEN I IMOTSKI PO BOD

Podijeli sa prijateljima!

1. Kamen Pomorac

CROATIA ZA PET, KAMEN I IMOTSKI PO BOD

U 10. Kolu 3.HNL jug  u gostima kod Vala u Kaštel starom, Croatia je golovima Ćapina, Mrkonjića i Gudelja, rezultatom 5:0 deklasirala domaćina i tako istim bodovima i gol razlikom dijeli treće i četvrto mjesto sa Splitom, dva i tri boda razlike od dvaju Primorca koji drže prvo i drugo mjesto.

 

Primorac Biograd trenutni lider ove lige došao je u goste Kamenu u Ivanbegovinu gdje i nije pokazao zašto je na prvom mjestu dok se na Kamenovoj igri nije osjetio nedostatak kažnjenih Kilića, Jonjića i Banića. Nedostajala je igra Mirka Tolića koji mora preuzeti odgvornost i i igru sredine terena na sebe , a koji se u prvom poluvremenu tek jednom sastao sa loptom, u drugom dva puta,  dok je ažurni Mandarić izgubio pet-šest lopti  koje su morali rješavali danas neprikosnoveni; Žužul Bradarić, Ćelić i Kelava koji su iza sebe imali vrijednu uzdanicu sigurnog vratara Vojnovića

Kako je nedostajala  igra sredine napad Kamena je teško dolazio do lopte tek jedna individualna akcija Šantara je završila mlakim udarcem, kao i prodor Ćustića u zadnjoj minuti poluvremena čiji je udarac završio pored gola. Primorac je pod dirigentskim povicima kapetana Ješe poprilično dominirao sredinom terena gurajući naprijed Paponju i Bunjara. U 29. Minuti Paponja bježi Toliću i dolazi sam prema goli gdje Vojnović istrčava i brani svoj gol.

Niti drugo poluvrijeme nije pokazalo spektakularniji nogomet iako je Primorac u prvim minutama priko Majića zaprijetio udarcem pored gola. Trener Kamena umjesto nedorečenog Šantara uvodi mladog Vukovića kako bi trkom ometao zadnji red gostiju koji su sa svoje pozicije diktirali cijelom utakmicom. Ako je to bila namjera trenera, Mate je ispunio svoj zadatak još je na Pekin proboj po desnoj strani i ubačaj u peterac dodirom lopte za milimetar matirao Rogića kojem je sakrio prostor gledanja i loptu. Peko je u 76 minuti zamijenio Ćalušića.

Strpljivo građenje igre gostiju je skoro urodilo plodom kada je Bunjar izbio sam pred Vojnovića i kada su svi vidjeli loptu u mreži Krešimir veliki, zadnjim naporom i ispruženom nogom brani svoj gol za jedan bod na kontu svog kluba.

Na kraju obe ekipe mogu biti zadovoljne podjelom bodova.

Imotski je iz Ploča rezultatom 0:0 donio kući bod.2. Kamen Primorac3. Kamen Primorac

Podijeli sa prijateljima!