Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

NOGOMETANJE I NOGOMETNO NAPUCAVANJE

Podijeli sa prijateljima!

 

NOGOMETANJE I NOGOMETNO NAPUCAVANJE

Nakon 11. kola 3. HNL jug, vridni Zmijavčani su sa svojom Croatijom, nakon pobjede nad Primorcem zasjeli na prvo mjesto lige otvorivši davni prozorčić s pogledom na već im iskušanu 2. HNL.

Imotski je u lošoj nogometnoj predstavi u svom Docu nakon vodstva prosuo dva boda i podijelio po bod s Hrvacama, dok se Kamen namirio na Junaka u Sinju i vratio se s tri gola u mreži bez bodova.

Vijest kako je prološka Mladost potpisala ugovor suradnje s novopečenim prvoligašem Rudešom, nije nastala ni potaknuta pobjedom Rudeša nad Hajdukom u Poljudu već linijom nostalgije Proložanina odnosno Ričičanina Ivana Kneževića, predsjednika kluba iz Zagreba i prološkog načelnika općine Mate Lasića. Suradnja će ovisiti o raznim detaljima i nadati se je dobroj i plodnoj suradnji što se na primjer nije dogodilo niti dobro završilo kao sa suradnjom RNK Split i NK Imotskog, jer su obadva kluba završila u trećoj ligi.

Već znana nova suradnja Imoćana s Dinamom je izazvala podjele u i okolo kluba, čak rezultirala osnivanjem novog kluba pod istim imenom.

Što se bude sezona bližila kraju svodit će se računica i izniti bilo na vidilo ko su; s-vilenjaci, a ko vukodlaci u imotskom nogometanju i nogometnom napucavanju.  

Podijeli sa prijateljima!