Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

KAMEN MRKIM BRKOM SVLADAO ZMAJA

Podijeli sa prijateljima!

1. Kam-Zmaj

KAMEN MRKIM BRKOM SAVLADIO ZMAJA

Naša tri treće-ligaša su odigrala utakmice 12. kola 3.HNL jug.Na športskom centru u Ivanbegovini  Kamen je igrao protiv Zmaja iz Blata na Korčuli i boljom igrom uz gol snalažljivog Brkana upisao tri boda na svoj konto.

U prvom poluvremenu poprilično dosadna igra, bezidejno naguravanje lopte po sredini terena. Reklo bi se opravdavajuće odmjeravanje snaga. Tek udarac  Banića iz slobodnjaka  malo iznad rašalja probudio je navijače koji su danas otprva odlučili glasno dati podršku svom klubu. Do odmora su se dogodile dvije izgledne prilike priko Karina po desnoj strani ali uzalud jer je sigurni Vugdelija bio na mjestu .

Drugo poluvrijeme je donijelo žustriju igru kamenovaca pa je u 53. minuti probijena desna strana Zmaja požrtvovnošću Karina. Nabačenu loptu na penal glavom dočika Brkan koji je precizno sprovodi u mrežu iza ni krivog ni dužnog Vugdelije.

 Gosti su promjenama; Mušić, Rajič, Begić, popravili svoju igru ali su svi njihovi pokušaji završavani na bedemu zvanom; Banić, Bradarić i Kevo. Ni kamen nije posustajao već su uz nesebičan trud Mandarića i Kilića i pomoć danas moćne navijačke skupine izborili pobjedu.

Pjevalo se: Svi su nam do ramena, nema jačeg od Kamena.

Croatia je sa gostovanja iz Splita kući ponijela samo bod iako je u 33. minuti povala priko Mije Šabića. Nade za pobjedu im je ugasio Pjero Antunović izjednačivši na 1:1 u 63 minuti.  

I Imotski je u gostima poveo sa 1:0 protiv GOŠK Dubrovnika u 21. minuti golom Grubišića ali ne za dugo jer su dubrovčani već u 25. minuti izjednačili golom Horvata, a za rastužiti igrače Imotskog se potrudio Petković i to u produžetku koji je trajao čak 6 minuta. 2. Kam-Zmaj3. Kam-Zmaj

Podijeli sa prijateljima!