Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

KAMEN SA SRCA KAMEN BACIO IMOTSKOM NA NOGU

Podijeli sa prijateljima!

fotboll1

KAMEN SA SRCA KAMEN BACIO IMOTSKOM NA NOGU

U 13. kolu 3.HNL jug, u Ivanbegovini su snage odmjerili Kamen koji vrlo dobro brodi ovom izuzetno zahtjevnom ligom i Imotski koji muke muči kako bi se othrvao centrifugalnoj sili loših predstava što ga iz kola u kolo gura kraju tablice.

Natpolovično pomlađeni sastav Imotskog nije mogao parirati ipak iskusnim igračima Kamena koji su nekada bile uzdanice Imotskog kao drugoligaša (Jonjić, Mandarić…). Ipak kako je tekla utakmica nije se osjetila nadmoć domaćina, a niti ikakva opasnost gostiju. Utakmica je tekla bez iti jedne osmišljene akcije sve do slobodnog udarca u 31 minuti na polovini dijela Imotskog kojeg majstorski linijom prema golu visokog Delaša šalje Mandarić, lopti putanju dodirom mijenja Jonjić za jedan nula. Nakon ovog gola igra je dobila na žustrini pogotovo želji Imoćana za izjednačenjem. Ipak svi pokušaji Varea i Ljubičića za pokrenuti igru svog kluba nisu davali nekih naznaka promjeni rezultata dok je Kamen izgledao pomalo tromo ali samouvjereno kao da je igračima bilo u glavama; hajmo ovo odraditi pa na odmorit. Tako se i otišlo na odmor.

 

U drugom dijelu utakmice se nastavila igra uravnilovka bez nekih opasnijih akcija u čemu je upornost gostiju i vižljastos Cikojevića uz jedinu pogrešku tvrde kamenove obrane u 69 minuti Imotski poravnao rezultat na 1:1 za veselje mlađahne imotske ekipe.

Trener Kamena Mario Kujundžić ubacuje u igru Krištića umjesto Vuksana, onda umjesto Kujundžića uvodi Karina koji nakon samog ulaska radi pomutnju po desnoj strani nanizavši nekoliko protivničkih igrača proigrava Jonjića koji majstorski pogađa gol ali uzalud vam trud Grubinjani jer to sudac označava zaleđem. U igru ulazi i Ćapin umjesto Peke. Imotski zbog crvenog kartona ostaje bez ponajboljeg ali sve više neuroznog Ante Ljubičića. Radeljić u igru ubacuje Katavića, Bagarića i Dropuljića. Trka za pobjedom se nastavlja do samog kraja utakmice kada tijekom cijele utakmice neprimjetni Petar Brkan donosi pobjedu Kamenu. I tako je Kamen nakon niza loših rezultata kod kuće kamen sa svog srca bacio na bolnu nogu Imotskog.

Podijeli sa prijateljima!