Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

DVA KAMENA ASA POTOPILA NERETVANCA

Podijeli sa prijateljima!

Kamen Neretvanac

DVA KAMENA ASA POTOPILA NERETVANCA

U 15. kolu 3. HNL jug, u tvrdoj utakmici u Ivanbegovini, na krilima Marina Jonjića i Branimira Kujundžića Kamen je na svoj konto ubilježio nova tri boda koji su garant mirnog zimskog sna.

Na samom početku u 9. minuti Jonjić je euro-golom, šutom izvan šesnaest metara matirao Ivanovića za 1:0 rezultat koji je trebao nagovijestiti laku pobjedu. To se nije dogodilo već kamenova boljka neuvjerljiva igra sredine terena pa su Neretvanci sa motroinom njihove igre Babićem bili opasniji sve do kraja prvog poluvremena.

 

I u drugom poluvremenu su gosti bili brži, agilniji i opasniji ali ih je uspijevala obrana domaćina anulirala dok su rijetki izleti kamenovaca bili bezopasni. Kad je u 53 minuti zbog povrede iz igre izašao Jonjić još je više ubojitost kamena opala pa su se gosti mogli više upustit u napad što je u 63. Minuti iskoristio odlični Vasilj za poravnavanje rezultata. Ulazak Krištića ipak je doveo do pomaka igre na bolje pogotovo se sve više povećavala pomutnja u obrani Neretvanca ulaskom Ivana Ćapina čija je igra po lijevoj strani rasla što je utakmica tekla kraju što je davalo prostora Branimiru Kujundžiću za proboje po desnoj strani iz kojih je ispala jedna prečka i penal kojeg je baš on rutinerski realizirao. Gosti su pokušavali nekako izjednačiti rezultat ali bezuspješno. Kamenovci odlaze na bezbrižni zimski odmor.

Podijeli sa prijateljima!