Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Kamen poražen od Imotskog

Podijeli sa prijateljima!

 imotski kamen7-240813

Ako se po jutru dan poznaje - nije dobro počela sezona. Ajmo zato radije uzeti onu izreku da se prvi mačići u vodu bacaju. Današnja predstava u Gospinu docu i sama prikazana igra nisu dobar temelj za nastavak sezone.

 

Iako smo imali neke šanse, poluprilike i pokoji bljesak mladog Vuksana jedini koji zaslužuje koliko toliko pohvale je vratar Ljubičić koji je nekoliko puta svojim čudesnim reakcijama spašavao svoja vrata i spasio nas težeg poraza. Iako je bilo čudnih i pogrešnih sudačkih procjena nemože se opravdati dosta nesigurnosti u našoj momčadi, puno nervoze, prigovaranja, nepotrebnih kartona. Jeli momčad izgorila u prevelikoj želji za pobjedom ili jednostavno nisu ispunili zamisli trenera Tolića ostaje njemu za misliti i popraviti stanje do idućeg ispita kada nam dolaze uvijek neugodni Zmijavčani. Ako ništa barem nam se vraćaju u kadar za utakmicu protiv Croatije - Z.Begić i H. Gudelj i vjerujemo da će sa njima u momčadi to ipak izgledati puno bolje i učinkovitije. 
Ovaj neugodan poraz treba što prije zaboraviti, iz njega izvući pouke i okrenuti se idućim izazovima, pobjedama i skupljanjem bodova isprati gorak okus koji se danas skupio na odlasku sa Gospina doca! 
# IZNAD SVIH KAMEN #

Fotografije: www.dalmacijanews.com

Podijeli sa prijateljima!