Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Humanitarna akcija OFS-a Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

 OFS-hum2

Proteklih dana privedena je kraju još jedna od brojnih humanitarnih akcija u organizaciji Franjevačkog svjetovnog reda župe Podbablje u kojoj su zajedno sa ostalim članovima bratstava OFS-a iz Imotske krajine prikupljali pomoć za najpotrebnije obitelji u Imotskoj krajini. 

 

Zajedno sa članovima OFS-a iz Imotskog, Prološca, Runovića, Vinjana i Zmijavaca pripadnici mjesnog bratstva OFS-a Podbablje u prostorijama stare župske kuće proteklih dana prikupljali su konzerviranu hranu, brašno te različite higijenske potrepštine koje će u suradnji sa Franjevačkim samostanom Imotski podijeliti najpotrebnijim stanovnicima Imotske krajine. 

Kako smo doznali od mjesnog ministra OFS-a Podbablje Zdenka Perkušića iznimno je zadovoljan odazivom i uspjehom ove akcije. »Ponosan sam na dobrotu dobrih ljudi ove župe jer je ona znak da nose Boga u srcu i da njihova vjera nije tek prazna riječ. Drago mi je da će tu njihovu ljubav kroz prikupljene potrepštine osjetiti najpotrebniji stanovnici Imotske krajine"- zaključio je na kraju Zdenko Perkušić. 

 OFS hum1

SLIKA: Mjesni ministar Zdenko Perkušić, doministar Milan Šušnjar i članica Marina Vujević koja je donijela pomoć najpotrebnijima

Podijeli sa prijateljima!