Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Održana božićna ispovijed u župi Podbablje

Podijeli sa prijateljima!

IMG 8176 

Danas 17. prosinca na treću nedjelju Došašća mnoštvo vjernika župe Podbablje sudjelovalo je na božićnoj ispovijedi koja je održana u središnjoj crkvi Sv. Ante u Drumu, a nakon pristupanja sakramentu Ispovijedi vjernici su sudjelovali na svečanom misnom slavlju. 

 

Vjernicima župe Podbablje za ispovijed su bili franjevci iz okolnih župa Imotske krajine, a ispovijedali su: fra Zoran Kutleša, župni vikar u Imotskom, imotski gvardijan, župnik i dekan fra Kristian Stipanović, fra Ivan Vuletić, student na poslijediplomskom studiju u Italiji te susjedni župnici fra Mladen Prolić iz Runovića i fra Frano Laco iz Zmijavaca uz domaćeg župnika fra Nedjeljka Čarapića koji je predvodio misno slavlje u 15 sati. Za vrijeme svete mise pjevao je Mješoviti zbor župe Podbablje, a svirala je Marela Vrljić. 

FRAMAŠI ORGANIZIRALI KARITATIVNU AKCIJU 

Članovi mjesnog bratstva Franjevačke mladeži iz župe Podbablje kao i svakog Božića organizirali su humanitarnu akciju za najpotrebnije župljane prikupljavši danas na nedjelju Caritasa novčane priloge kroz prodaju kolača koje su sami napravili. Sudeći po odazivu župljana i ova akcija bit će uspješna, a nastavit će se i slijedećih dana. Danas je također za vrijeme svete mise prezentiran ovogodišnji broj lista "Most" te novi kalendar. 

Podijeli sa prijateljima!