Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Tradicionalni koncert "U susret Božiću" večeras u Poljicima

Podijeli sa prijateljima!

poljica koncert17 

Nakon što ljubitelji pobožnih božićnih pjesama apsolviraju koncert u Drumu već dan iza, u petak 22.prosinca, očekuje ih drugi predbožićni koncert na području općine Podbablje, tradicionalni koncert "U susret Božiću" koji će se u crkvi Sv. Ane u Poljicima održati u organizaciji župnika don Petra Čondića, a uz suorganizaciju klape sv. Mihovil- Proložac i Podbablje Portala. 

 

Kako smo već napisali ovogodišnji koncert "U susret Božiću" održat će se u župnoj crkvi Sv. Ane u Poljicima u petak 22. prosinca s početkom u 18 sati, a nakon pozdravnih riječi organizatora i domaćina, poljičkog župnika don Petra Čondića, svoje nastupe imat će članovi Dječjeg zbora župe sv. Ana zatim članovi Mješovitog zbora sv. Ane, a svoj nastup imat će i pjevačka skupina "Triole". 

Nastupe će imati mladi Dino Kljenak i Petra Livajić kao i Marijan Župić "Vukas". U klapskom dijelu programa nastupit će muška klapa sv. Mihovil iz Prološca koja je i suorganizator navedenog koncerta te njihove kolege iz Kostanja iz klape "Pasika", a za izvrstan program pobrinut će se i ženska klapa "Neviste" iz Imotskog. 

Sigurni smo da će i ovogodišnji koncert zračiti posebnom toplinom Božića, a sve pojedinosti o koncertu kao i iscrpni izvještaj možete pratiti na našem portalu koji je medijski pokrovitelj događaja.

Fotografija: Krešimir Lončar

Podijeli sa prijateljima!