Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Pro paradise

Pro Paradis

PRO-PARADISE - agencija za turizam i nekretnine

U imotskom u četvrtak 7.2. otvorena je agencija za turizam i nekretnine. U svrhu nadolazećeg vala turizma u Imotsku krajinu, agencija će svojim programom nastojati pokazati kako na najbolji način doživjeti i vidjeti prirodne ljepote Dalmatinske zagore, osobito Imotske krajine. Jedna od opcija je vožnja kvalitetnim biciklima, biciklističkim putovima kroz prirodu. U opusu svog rada planiraju okupljati i prezentirati ponuđače domaće hrane i pića (OPG-ova, vinarija, restorana, eko sela…).

Više...

Koordinacija braniteljskih udruga Imotske krajine za razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje

 branitelji

Predstavnici Koordinacije braniteljskih udruga s područja Imotske krajine kojoj pripadaju Udruge obitelji poginulih branitelja Domovinskog rata, HVIDR-a iz Imotskog te Udruge 3. imotske bojne, Udruga 115. imotske brigade, Udruga policijskih branitelja Domovinskog rata kao i predstavnik Udruge veterana i dragovoljaca Domovinskog rata sudjelovali su na radionici u povodu razvoja i širenja mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata. 

Više...

Iz tiska izašao najnoviji broj "Imotske krajine"

krajina portal

Proteklih dana iz tiska je izašlo najnovije izdanje lokalnog lista "Imotska krajina", jednog od rijetkih glasila na području Splitsko-dalmatinske županije koje još uvijek izlazi, a ove godine obilježilo je zavidnih 48 godina od izlaženja. 

Više...

Novi snijeg stvorio probleme u prometovanju

 IMG-20190114-WA0013

Ako je suditi po prvih petnaest dana najhladnijeg mjeseca u godini ovaj siječanj itekako je opravdao svoje ime. Nakon što je u srijedu napadao snijeg koji je stvorio značajan snježni pokrivač jutros nas je iznenadio novi koji je opet stvorio probleme u prometovanju. 

Više...

KUM "Proložac" obilježava 27. obljetnicu međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

kum priznanje

Prigodom dvadeset i sedme obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske u organizaciji Kulturne udruge mladih iz Prološca održat će se javna tribina "Diplomatske aktivnosti i i uvjeti za međunarodno priznanje". 

Više...

"Imotsko srce" i "Kairos" plasiraju tradicionalni imotski suvenir na Makarsko primorje

20190104 104835 

Imotska krajina i prošlu godinu zabilježila je rekordnu turističku sezonu. U osam općina Imotske krajine i gradu Imotskom proteklog ljeta zabilježeno je gotovo 10 000 pojedinačnih dolazaka sa ukupno 73 830 noćenja. I dok iznajmljivači zadovoljno trljaju ruke, a novoosnovana turistička zajednica "Imota" zadovoljno zaključuje prošlogodišnje rezultate već su započele pripreme za novu turističku sezonu koja bi po najavama stručnjaka trebala biti rekordna. 

Više...

NA ŠARAMPOVU ODIGRAN DUGOVIČNI PROLOŠKI NOVOGODIŠNJI DERBI

Škarpa Most 1

NA ŠARAMPOVU ODIGRAN DUGOVIČNI PROLOŠKI NOVOGODIŠNJI DERBI

Dva kvarta od Prološca, Škarpa i Most, već 46 u godinu za redon baš na novu godinu odmiravaju snage u šikanju lopte po ledini.

Više...

Sud u Imotskom postaje Stalna služba Općinskog suda u Makarskoj

 sud

U okviru reorganizacije pravosudnog sustava donesen je Zakon o područjima i sjedištima sudova ("Narodne novine" br. 67/18), prema kojem 1. siječnja 2019. godine počinje s radom OPĆINSKI SUD U MAKARSKOJ (koji je od 1. travnja 2015. godine radio kao Stalna služba Općinskog suda u Splitu)- piše na službenim stranicama Grada Imotskog. 

Više...

Stara je godina! Večeras u Imotskom organiziran doček na otvorenom

nova godina19 

Obilježavamo Staru godinu, a grad Imotski u suradnji sa Turističkom zajednicom "Imota" te Pučkim otvorenim učilištem pripremio je program dočeka nove 2019. godine. 

Više...

BOŽIĆNA BAJKA U PROLOŠCU

Jaslice 1

BOŽIĆNA BAJKA U PROLOŠCU

I ove godine u predvečernjim satima Božića u prološkom koritu Suvaje potekla je i protekla Božićna bajka. Marljivi i pridani svom naumu Proložani su svojim mještanima, a i onima koji su došli iz drugih krajeva darovali cijeli album stvarnih, živih slika, dolaska na svijet među ljude malog Boga Isusa Krista. Carevi i vlade prolaze, kao i vode što protječu, a vrijednosti ostaju.

Više...

Stranica 1 od 21

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »