Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Povodom blagdana sv. Petra i ove godine očekuje nas bogati kulturni program u Drumu

Podijeli sa prijateljima!

IMG 6648

Organizacijski odbor za proslavu sv. Petra, uz potporu udruge Podbablje Portal, Savjeta mladih općine Podbablje i župnog ureda župe Sv. Luka Podbablje, a uz potporu općine Podbablje i Splitsko-dalmatinske županije, ove godine priprema višednevni bogati kulturno-umjetnički i športski program.

 

Druminjani će i ovogodišnji blagdan svoga zaštitnika proslaviti uz mnoštvo gostiju, a slavlje kulturnim programom započinje 24. lipnja kada je na rasporedu peta po redu Međunarodna smotra folklora koja se organizira u suradnji sa KUD-om Podbablje. Kako doznajemo od tajnika KUD-a Podbablje Borisa Kukulja, očekuje se dolazak desetak folklornih kulturnih društava uz sudjelovanje oko 170 sudionika. 

Prema riječima Josipa Šerića, predsjednika Organizacijskog odbora za proslavu sv. Petra, ovogodišnji program sastojati će se od višednevnih događanja. U ponedjelja 25. lipnja prigodom Dana državnosti predviđen je raznovrsni program, a potom slijedi Malonogometni kup općine Podbablje, koji će svaku večer biti praćen biranom glazbom nezaobilaznog Mad G- Zeta, a potom i sama proslava zaštitnika koju će ove godine uveličati nastup glazbene grupe "Jadranski maestrali i Emily", i to nakon kazališne predstave "Kakva sevkrva tak'a nevista", koju će odigrati dramska udruga Most iz Trilja. 

Medijski promotori ovog događaja su Radio Imotski, Imotske novine i Podbablje Portal, a o detaljnom programu možete čitati idućih dana. 

 

Podijeli sa prijateljima!