Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Greška
 • JFolder::files: Putanja nije folder:
Napomena
 • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/ganga

GRUBINJANIN NA EU ŠAMPIONATU STOLNOG NOGOMETA

Stolni n 1

GRUBINJANIN NA EU ŠAMPIONATU STOLNOG NOGOMETA

Europska liga prvaka u stolnom nogometu održava se u Beogradu od 30. studenog do 2. prosinca 2018. Na tom događaju odmjerava snage više od 100 najboljih europskih igrača stolnog nogometa.

Više...

DVA KAMENA ASA POTOPILA NERETVANCA

Kamen Neretvanac

DVA KAMENA ASA POTOPILA NERETVANCA

U 15. kolu 3. HNL jug, u tvrdoj utakmici u Ivanbegovini, na krilima Marina Jonjića i Branimira Kujundžića Kamen je na svoj konto ubilježio nova tri boda koji su garant mirnog zimskog sna.

Više...

KAMEN SA SRCA KAMEN BACIO IMOTSKOM NA NOGU

fotboll1

KAMEN SA SRCA KAMEN BACIO IMOTSKOM NA NOGU

U 13. kolu 3.HNL jug, u Ivanbegovini su snage odmjerili Kamen koji vrlo dobro brodi ovom izuzetno zahtjevnom ligom i Imotski koji muke muči kako bi se othrvao centrifugalnoj sili loših predstava što ga iz kola u kolo gura kraju tablice.

Više...

KAMEN KOD KUĆE NEĆE GOL NI ZA SOL

Kamen Gošk 1

KAMEN KOD KUĆE NEĆE GOL NI ZA SOL

U 11. Kolu 3. HNL jug, NK Kamen je ugostio GOŠK Dubrovnik i gospare počastio sa tri boda. Grubo bi bilo reći kako Dubrovčani to nisu zaslužili jer nakon vodstva u 12. minuti golom Cicijelja iz jedanaesterca dosuđenog nakon bespotrebnog faula Žužula, su imali još nekoliko izglednih prilika za gol što je fantastično obranama anulirao Vojnović

Više...

USPJEŠNI IMOTSKI TRIATLONAC

Triatlon 1

Triatlonac Marino Jukić

Imoćanin Marino Jukić jedan je od najboljih hrvatskih triatlonaca. To je disciplina u kojoj se natjecatelji natječu u plivanju, biciklizmu i trčanju.

Više...

NA GOSPINU DOCU TEŠKA SJENA

Imotski Neretva

JEZERO PRISUŠILO DOLAC NERETVA POTOPILA

U 8. Kolu 3. HNL jug Metkovačka Neretva je potopila Imotski u Gospinu docu. Rezultat od 0:2 je realan pokazatelj odnosa snaga na utakmici jer su gosti u svim segmentima igre bili bolji.

Više...

KAMEN UZ DOSTA NEUROZE DO PUNE BODOVNE DOZE

Kamen Hrvace 1

KAMEN UZ DOSTA NEUROZE DO PUNE BODOVNE DOZE

U subotu 6.10. u 7 kolu 3HNL jug u Ivanbegovini, Kamen je pobijedio uvijek nezgodnog nogometnog rivala i Hrvaca.

Više...

USPJEŠAN NASTUP SPORTSKIH PREDSTAVNIKA UDVDR IK

SI UDVDR 1

23. DRŽAVNO SPORTSKO NATJECANJE UDVDR RH

U subotu 22. rujna u Velikoj Gorici, održano je 23. DRŽAVNO SPORTSKO NATJECANJE UDVDR RH na kojem su nastupili predstavnici 21 županije i grada Zagreba.

Više...

TIĆI ZAPALILI FINALE TURNIRA KRALJICE HRVATA

Kup 1

TIĆI ZAPALILI FINALE TURNIRA KRALJICE HRVATA

Prid punim gledalištem sportskog centra kod crkve u Grubinama, završio je malonogometni turnir Kraljice Hrvata. U Seniorskoj kategoriji prvo misto je dobila ekipa Pere Lukića, drugo Sovići, a treće Torcida Otok kod Sinja. Među prezimenima Grubina najspretniji i najsretniji su bili Karini dok je najviše pozornosti, razdraganosti, pogotovo navijanja izazvala liga tića u kojoj su pobjedu odnijeli mališani iz Žužula.

Turnir Kralice Hrvata, postao je priznat i poznat nadaleko.

Kup 2Kup 3

JUVENTUS SA SUVAJE

Vito 0

SEDAMDESET GODINA PROLOŠKE MLADOSTI

Na sedamdeseti rođendan nogometnog kluba Mladost iz Prološca, 10.8. organizirana je cjelodnevna svečanost. Odigrana je nogometna utakmica između dva najstarija nogometna kluba u Imotskoj krajini NK Mlados I NK Mračaj iz Runovića. Za pučanstvo se pekao vol na ražnju.

U večernjim satima je promovirana knjiga Vitomira Vite Grabova „ Nove pobjede i naslovi“ s podnaslovom „Juventus sa Suvaje“. Naziv Juventus sa Suvaje je prijevod sa talijanskog jezika jer juventus u prijevodu znači mladost.

Na predstavljanju su bili i gosti: Nogometni kroničar Jurica Gizdić, predsjednik nogometnog saveza Slitsko-dalmatinske županije Marko Erceg, tajnik NS SDŽ Dino Knežević, Davor Zekan i drugi nogometni dužnosnici.

Zahvaljujući pridanom radu kroničara i zaljubljenika u svoj kraj i klub Vite Grabovca, ovo je treća knjiga o nogometnom klubu Mladost iz Prološca čime se može podičiti mali broj hrvatskih prvoligaških, a kamoli niže-ligaških klubova. Glazbeni dio predstavljanja su pjesmom ispunili Ago i Paško.

{gallery}ganga{/gallery}Vito 1Vito 2Vito 3

Stranica 1 od 58

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »